Kas tad īsti mēs esam?

  Esam forši mājražotāji, kas ražo dažāda veida svaigos un kūpinātos sierus. Mūsu galvenais uzdevums ir kvalitāte, ko nodrošina stingra atbildība pret darbu un svaigais Sventājas ielejas piens, kas tiek iegūts zemnieku saimniecībā ''Šēperi''.

  Es, Gundars Timbra pārmantoju siera pagatavošanas receptes un izkopjot tā kūpināšanas nianses, laidu klajā produktu ar nosaukumu “Mežstrautu siers”. Nosaukums sevī ietver meža svaigumu un strauta dzidrumu, kas lieliski atspoguļo produkta svaigumu un kvalitāti. Galvenā siera pagatavošanas izejviela ir govs piens, kas tiek iegūts no vecāku zemnieku saimniecības “Šēperi”, kas savā nozarē darbojas jau vairāk kā 25 gadus, nodrošinot stabili nemainīgu produkta kvalitāti.

Mežstrautu siers šobrīd piedāvā 7 veidu kūpinātos un 3 veidu svaigos sierus katrai gaumei.

   

Kā tas viss sākās?!

No sapņa par biznesu līdz savam siera ceham.

Jā, tieši tā arī tas notika, ilgi sapņojām par savu biznesu, līdz 2017.gadā kā no gaisa nokrita ideja ražot sieru. Mācījāmies, daudz kļūdījāmies, dažbrīd gribot visam mest mieru, taču mēs nepadevāmies! Augām soli pa solim visus ienākumus ieguldot attīstībā. Sapņojām, domājām un būvējām. Savām rokām nepilna pusgada laikā strādājot dienu no dienas uzbūvējām Mežstrautu siera cehu.